Aquamania, Parque Acuático Acuamanía - Salto

Анчарена, Естанция Президентски Анчорен - Колония дел Сакраменто

Кула ANTEL, Torre de las Telecomunicaciones - Монтевидео

Ботаническата градина (Монтевидео), Жарден Ботанико де Монтевидео - Монтевидео

Будистки манастир, Порта Лайънс - Минас

Дворецът Естевес, сградата на Хосе Артигас - Монтевидео

Дворецът на законодателите, Палечо законодателството на Уругвай - Монтевидео

Espacio Ciencia, Интерактивен музей - Монтевидео

Форталеза дел Сер, Форталеза Генерал Артигас - Монтевидео

Сан Антонио Хил, Серро дел Инглес - Пириаполис

Кабо Полонио, Кабо Полонио - Коста де Оро

Катедралата в Монтевидео, Катедрала Метрополитана де Монтевидео - Монтевидео

    Страница

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6